X

Vyhlásenie súťaže o najkrajší styling s adventným svietnikom

Hľadá sa najkrajší styling adventného svietnika značky Ib Laursen! Tak by sa dala popísať naša súťaž, ktorú sme prednedávnom vyhlásili medzi blogerkami. Do súťaže sa zapojilo celkom 8 blogeriek z Českej a Slovenskej republiky a našou úlohou bolo vybrať ten styling, ktorý nás najviac očarí. Odbornou porotou bol náš tím Bella Rose na čele s majiteľkou Martinou.

Čo vám budeme vykladať, vôbec sme sa nedokázali rozhodnúť, ktorý je ten naj. Dali sme hlavy dokopy a nakoniec sa rozhodli. Komu sa teda podarilo vytvoriť a nafotiť víťazný styling s adventným svietnikom?

Tramtadadá! Víťazom našej súťaže o poukaz do Bella Rose sa stáva:

V skutočnosti sme vyhlásili aj druhé miesto, pretože sme sa jednoducho nedokázali rozhodnúť pre jednu 🙂

Betty&Co.

Gratulujeme Páji z blogu Betty & Co.! Tento styling nás úplne očaril. ♥ Ako výhru od nás dostáva poukaz v hodnote 2000 Kč a navyše poukaz v hodnote 1000 Kč pre jeden komentár pod svojím článkom. A tiež si zaslúži pár slov od pani majiteľky Martiny: „Výber bol tento rok neskutočne ťažký. Toľko nádherných stylingov a nápadov! Nakoniec sme po napínavom hlasovaní tímu vybrali dve víťazky. Hlavnou víťazkou je Betty, jej styling nás očaril celkovou nádhernou atmosférou, všetko na fotke funguje krásne dohromady a oceňujeme aj skvelé nápady, ako napríklad papier namiesto obrusu, na ktorý sa dá písať, alebo nazdobená vetva nad stolom.“ Martina.

2. miesto Tvoriť a ľúbiť

Rozhodli sme sa tentoraz oceniť aj kreatívnu Soňu z blogu Tvoriť a ľúbiť, pretože u nás viedla tesne za Pájou. Získava od nás poukaz v hodnote 1000 Kč a poukaz v hodnote 500 Kč pre jeden komentár pod svojím článkom. ♥ „Nemohli sme odolať ani fotke od Soni a jej nápadu na zavesenie svietnika na špagát. Je skvelým príkladom, že aj v jednoduchosti je krása, stačí len pekný nápad. Musíme ale poďakovať všetkým blogerkám, všetky stylingy boli totiž skutočne nádherné, rozmanité a z každého sálala osobitosť dekoratérky, to milujeme!“ Martina.

Chceli by sme zo ♥ veľmi poďakovať všetkým zúčastneným blogerkám, ktoré sa do našej súťaže zapojili a vytvorili nádherné stylingy a fotky, z ktorých na nás dýcha krásna sviatočná atmosféra. Nesmieme tu zabudnúť ani na ostatné:

Zoznam zúčastnených blogov:

Betty&Co.
Tvoriť a ľúbiť
Decor Blanc
Monika Vintage Lover
Nordic Passion
The Salad By Leni
Můj dům, můj squat
Môj obyčajný život

Krásne predvianočné dni vám praje

Bella Rose

Michaela Urbánková:
Mohlo by se vám líbít