X

Tipy na dekorácie do detskej izby

Miesto, kde sa rozprávkový svet stáva skutočnosťou a strašidlá tu nemajú žiadnu šancu – detská izba! Aby bola pre vašich drobcov útočiskom, ideálnym miestom na učenie, občas ich trucovňou, ale predovšetkým dokonalým zázemím na hranie. Prešli sme sklad Bella Rose krížom krážom a vybrali tie najlepšie dekorácie do detskej izbičky, ktoré si vaše ratolesti určite obľúbia!

Pre tých najmenších z najmenších

Hoci sa k výberu doplnkov a dekorácií do svojej izbičky ešte nemôžu veľmi vyjadrovať, alebo teda zatiaľ len svojou bábätkovskou rečou, dali sme si o to viac záležať s výberom nevyhnutností, ktoré by nemali v izbičke novorodencov chýbať. Kvalitné a štýlové doplnky a hračky pre bábätká, ktoré potešia svojou nadčasovosťou a kvalitným spracovaním. O ktorých je reč?

a) detská podložka Bloomingville, b) hracia závesná hračka OYOY, c) prebaľovací kôš Bloomingville, d) detská hračka Ferm Living, e) mojkáčik Liewood.

Ako docieliť ucelený vzhľad? Aby izbička pôsobila pokojným a úhľadným dojmom? Stavte na zemité odtiene. A nemusí ísť nutne o tie béžové. Dánska značka Liewood je živým dôkazom, že aj farby do seba dokážu premietnuť trochu zemitosti. Prezrite si jej bohatú ponuku.

Starterpack pre malých objaviteľov

Vytvorte malému vtáčatku jeho objaviteľskú základňu. Umožnite mu poznávať svet v čo najväčšom pohodlí, ktoré mu poskytnú hracie deky. Navyše sú tieto podložky plné pozoruhodných záhad. Pod roztomilými motívmi majú mnohokrát zabudované šuštivé prvky, ktoré vydávajú zvuky, vďaka čomu vzbudia pozornosť malých zvedavcov a nalákajú ich na precvičovanie jemnej motoriky.

Hracia deka pre deti, z ktorej sa bude svet preskúmavať ešte o trochu lepšie. Objavte ďalšie z dielne značky Liewood.

Pri náročnom povaľovaní treba mať poruke ešte ďalšie nevyhnutnosti. Priateľ mojkáčik, ktorý vydrží aj poriadne láskyplné túlenie a hryzátko, ktoré pomôže s rastúcimi zúbkami.

A strašidlá majú stopku!

Aby sa vaši malí nezbedníci nebáli. Zakomponujte do ich izbičky príjemne tlmené svetielka, pri ktorých v pokoji zatvoria očká a vydajú sa bez obáv do ríše snov. Detská králičia LED lampička uistí malé aj väčšie detičky, že nie je dôvod sa ničoho báť. Zajačik Miffy ich uloží na spánok.  Za jeho zrodom stojí holandský kresliar Dick Bruna, vďaka ktorému vzniklo okrem iného aj množstvo kúzelných detských kníh preložených do viac ako 50 jazykov.

Posvieti vám hrejivým svetlom a dodá pocit bezpečia. Zajačik Miffy je tu pre vašich drobcov.

Nočné LED lampičky sú nenahraditeľným doplnkom do detskej izby. Pri čítaní rozprávok navodia prítmie, vďaka ktorému budú môcť malí nespavci zaspať. Za možnosť nastaviteľného časovača od nás získavajú pomyselné plus. Zároveň však môžu lampičky svietiť aj neobmedzene a držať tak stráž pri malých bojkoch. Miffy, mráčik alebo mesiačik? Ktorý si získal vaše sympatie?

Nočná LED lampička Mini Cloud White
Nočná LED lampička Moon

Izbička malých princezien

Nemusí hrať nutne ružovými farbami. Zemité tóny, ktoré si navzájom majú čo povedať, sú teraz spoločne s prírodnými materiálmi na vedúcich priečkach. A niet divu. Nadčasovosť je predsa vítaná. Predovšetkým preto, že nemusia s rastúcimi deťmi absolvovať veľké premeny.

Detská izbička v réžii dánskej značky Ferm Living.

 

a) úložný kôš Bloomingville, b) domček pre bábiky Bloomingville, c) jutový koberec Ferm Living, d) dekoratívny vankúšik Ferm living, e) prenosný organizér Liewood, f) postieľka pre bábiky Bloomingville.

Keď sú hračky dekoráciou

Nakupovanie teraz plyšáčikom pôjde s drevenou pokladňou od Liewood o dosť lepšie. A s dennou tržbou potom šup do pokladničky! Ale nie, do nej si vaše šikovné detičky budú môcť zbierať peniažky. Pokladnička aj pokladňa si získajú srdce nejednej dievčenskej izbičky, ale pozor, pre chlapcov sú dostupné aj v modrom variante. Všetko nájdete pod krídlami značky Liewood.

Zázemie malého šibala

Nielen pre spánok ako na obláčiku, ale ako dôležitý komponent v stavaní bunkra, kde vznikajú tie najtajnejšie plány na nezbednosti. Kvalitné a štýlové obliečky sú základ! Svoje by o tom mohla rozprávať dánska značka Liewood, v ponuke ktorej nájdete detské obliečky tej najvyššej kvality v nádherných farbách s roztomilými motívmi. Čo tak táto so superhrdinami, ktorí s každým zloduchom pekne zatočia? Vašich drobcov pohladí jemná bio bavlna, ktorá zvádza na schrupnutie.

Bavlnené obliečky Liewood

Netradičné obliečky so superschopnosťami si pre malých škriatkov pripravila aj dánska značka Ferm Living. V jej ponuke nájdete aj také kúsky, ktoré vznikli v spolupráci s nadanou ilustrátorkou Kattie Scott. Bola to práve krása prírody, ktorou sa nechala Kattie inšpirovať, aby mohol vzniknúť jedinečný zvierací vzor, pripomínajúci kresby z prírodopisných kníh. Okrem toho obliečky ponúknu svoje príjemné objatie, ktoré je tvorené zo 100 % organickej bavlny s certifikáciou GOTS.

Detské obliečky s motívmi ilustrátorky Kattie Scott.

Poriadok musí byť

A pri výtvarných potrebách to platí dvojnásobne. Aby sa pastelky neváľali len tak halabala po stolíku či pod ním, kúpte vašim deťom praktický organizér, ktorý už si vezme neposedné veci do parády. Nás si dočista získal ten od dánskej značky Liewood. Vybrať si môžete z troch farieb a dvoch veľkostí.

S radosťou na koberček

Zvelebí priestor, zachráni zmrznuté nôžky a poskytne zázemie pre unavené plyšové zvieratká, ktoré sa rozhodli ustlať si na zemi. Guľatý, malý, veľký, rozprávkový, bodkovaný alebo nezbedne strapatý? Vyberte ten, ktorý bude najviac lahodiť detskému kráľovstvu. Taký, ktorý doňho zapadne ako uliaty.

 

 

Zľava: Ferm Living, OYOY, OYOY, Bloomingville.

 

Aby boli hračky pekne pohromade

Ak je nejaká izba, ktorá túži po úložných priestoroch, potom je to s najväčšou pravdepodobnosťou tá detská! Úložného miesta nie je skrátka nikdy dosť. A toho so zmyslom pre dizajn už vôbec nie. Vyberte si z nepreberného množstva. Bestsellerom sú tieto úložné koše z prírodných materiálov od dánskej značky Ferm Living. Interiér nevedomky zútulnia, podčiarknu jeho škandinávsky šarm a okorenia ho štipkou hravosti.

U Ferm Living miešať jabkáhrušky môžete!

Dajte holým stenám na frak

Nielen obrázky a tapety, teraz frčia koberčeky! Keď už nie je miesto na zemi, zaveste ich na stenu. Teraz vás trošičku vodíme za nos. Tieto sú na holé steny priamo stvorené! Navyše sú koberčeky ručne tkané zo zmesi vlny a bavlny. Či už dinosaurí alebo dúhový – oba v sebe ukrývajú pohodový charakter, ktorý kráča bohémskym smerom.

Dekoratívny koberček z vlny od značky LiewoodOYOY dodá holým stenám príjemné pohladenie.

 

Rozžiarené kukadlá z vyšperkovanej izbičky praje

Anna & Bella Rose

Ďalšie radosti, ktoré čakajú na objavenie ♥

Anna:
Mohlo by se vám líbít