X

Mikulášska nádielka pre dospelých: Potešte svojich blízkych lahodnými špecialitami!

Keď sa vyskytne príležitosť urobiť blízkym radosť, mali by sme ju vždy využiť. Jednou z takýchto príležitostí je rozhodne aj Mikuláš. V jednom z našich predchádzajúcich článkov sme radili, akú netradičnú mikulášsku nádielku môžete prichystať deťom. Nenechajte sa ale zmiasť! Mikuláš nie je len pre deti. Aj dospelí by si mali navzájom robiť radosť, kedykoľvek to len ide. Prečítajte si naše tipy na mikulášsku nádielku pre dospelých a potešte trebárs svoju drahú polovičku lahodným prekvapením!

Čo dať dospelákom na Mikuláša?

Nicolas Vahé, expert na pochúťky pre dospelých

Keď sa povie Nicolas Vahé, určite sa vám vybavia vybrané delikatesy. Že gurmánske špeciality michelinského šéfkuchára Nicolasa Vahé ešte nepoznáte? Tak by ste to mali veľmi rýchlo napraviť a nadeliť si ich sebe alebo svojim blízkym! Veď tradičnou mikulášskou nádielkou sú práve pochutiny a jedlo.

Vybrané suroviny, originálne receptúry a dizajnové obaly sú len jedny z mnohých kvalít delikates od Nicolasa Vahé. Pestá, konfity, džemy, tapenády, bruschetta, horčice, oleje, soli, korenia a ďalšie netradičné pochúťky vašich blízkych rozhodne potešia. Nicolas Vahé ponúka aj oriešky v čokoláde alebo slané karamelky, takže ak máte vo svojom okolí skôr milovníkov sladkého, nájdete dokonalý darček aj pre nich.

Pochúťky od Nicolasa Vahé sú skvelou mikulášskou nádielkou

Lahodná novinka: francúzske delikatesy Le Cru

Dosť už ale o Nicolasovi. Videli ste už našu novinku, francúzske špeciality Le Cru by Chic Antique? Tieto delikatesy potešia nielen úžasnou chuťou, ale aj krásnymi vintage obalmi, ktoré kuchynskej linke alebo prestretému stolu vdýchnu nezameniteľné čaro. Majú vaši blízki radi sladké? Siahnite po ovocnom džeme alebo sladkom sirupe. Sú skôr na slané? Potom bude správnou voľbou ochutená horčica, konfit alebo pesto. Alebo sa skôr vyžívajú (ako správny čerti) v ostrých jedlách? V tom prípade nie je iná možnosť, ako majonéza alebo olivový olej s chilli.

Pochúťky značky Le Cru rozhodne potešia nielen na Mikuláša

Darujte čaj na zahriatie

Čo darovať na Mikuláša miesto jedla? Skúste to s lahodnými nemeckými čajmi Tafelgut! Tieto vybrané čajové zmesi sú doplnené o celé kúsky (niekedy skôr kusy) korenia a ovocia, ale napríklad aj o mandle v cukre, marshmallows, mini pusinky alebo cukrové vločky. Každý čaj je navyše balený v krásnej kovovej dózičke a vybrať si môžete rovno z menšieho a väčšieho variantu. Zaručujeme vám, že na čajoch Tafelgut si vy aj vaši blízki skutočne pochutnáte…

Mikulášska nádielka v podobe čajov Tafelgut

Potrpia si vaši blízki na čokoládu? V tom prípade je rozhodne poteší iná pochúťka od Tafelgut – čokoláda na lyžičke, ktorá je navyše doplnená o nadýchané marshmallows. Čokoládu stačí len ponoriť do horúceho mlieka a sladučký nápoj je na svete. A ak dávate prednosť klasike, môžete za oknom nechať nádielku v podobe minimalistického adventného kalendára Tafelgut!

Ideálny nápoj na zimu? Horúca čokoláda s marshmallows!

BIO novinka z Francúzska – čaje Løv Organic

Ak si vaša drahá polovička potrpí na zdravý životný štýl, skúste jej na Mikuláša nadeliť našu BIO novinku – čaje Lov Organic. Tieto BIO čaje z Francúzska inšpirované Škandináviou, ktorých prísady pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva, potešia aj tých najnáročnejších stravníkov. Biele i zelené čaje, Rooibos aj ovocné, sypané aj porciované a dokonca aj celé čajové kolekcie vo farebných obaloch si nejde nezamilovať.

BIO čaje dospelákov rozhodne potešia

Tak už viete, ktorú pochúťku svojim blízkym na Mikuláša nadelíte? Alebo ešte rozmýšľate? Z vlastnej skúsenosti vám môžeme povedať jedno – za skúšku rozhodne stoja všetky!

Krásny advent plný pohodovej atmosféry praje

Aneta & Bella Rose

Aneta Chytková:
Mohlo by se vám líbít