X

Le sac en papier: Vymeňte úložné boxy za štýlové papierové vrece v škandinávskom štýle

Hromadia sa vám doma veci, ktoré by ste najradšej niekam uskladnili, ale úložné boxy vám nie sú veľmi pochuti? To veľmi dobre poznáme. Vyskúšajte preto štýlové papierové vrece Le Sac En Papier, ktorý dodá vášmu domu šmrnc! A navyše ho môžete použiť na viac spôsobov. Prehľadali sme inšpiráciu na internete krížom krážom a teraz vám ju tu s radosťou prinášame. U nás v Bella Rose totiž takéto papierové vrece vlastní prevažná väčšina z nás, preto sme si povedali, že vám o ňom musíme niečo napísať.

Fantázii sa medze nekladú. Do vreca raz dva schováte trebárs klbká.

Francúzska značka be-pôles kladie dôraz na funkčnosť, dizajn a na šetrnosť k prírode. Jej produkty zdobia typografické nápisy, ktoré skvele padnú do oka všetkým minimalistom a milovníkom monochromatickej a škandinávskej domácnosti. Papierové vrecia sú vyrobené z pevnejšieho materiálu, ale nebojte, že by sa nedali formovať. Naopak sú vytvorené na to, aby sa okraje mohli prehnúť do požadovanej výšky. Ste zvedaví, na čo všetko sa také vrece dá využiť?

Do pracovne na pomôcky

Ak ste kreatívny človek a vo svojom voľne najradšej relaxujete pri tvorení, určite sa vám aspoň jedno papierové vrece Le Sac bude hodiť. Schováte do neho baliace papiere, kreatívne potreby, klbká na pletenie, plagáty, tubusy a veľa ďalších pomôcok na tvorenie.

Najlepšie bude vrecu v škandinávsky ladenej pracovni, ale nebojte sa, určite si nájde svoje miesto aj inde. Zdroj: Pinterest.com

Papierové vrece do detskej izby

Že sa do detskej izbičky nehodí? Kdeže! Pomôže vám s organizáciou detských hračiek a navyše sa vojde aj do menšieho priestoru, kam by sa iné úložné boxy sotva zmestili. Okrem hračiek do neho uskladníte aj sezónne oblečenie, náhradné deky, vankúšiky, špinavú bielizeň aj plyšákov. Perfektne sa hodí do svetlej izbičky, ale nestratí sa ani vo farebnejších.

Určite poznáte večný boj s uskladnením hračiek. Vezmite si na pomoc papierové vrece a šup s hračkami doň! Zdroj: Pinterest.com

Na kvetiny pre oživenie

Fantázii sa medze nekladú, čo platí aj pre použitie papierového vreca. Vrece je totiž navrhnuté tak, aby sa dalo rôzne zrolovať do požadovanej veľkosti, a tak ho môžete použiť napríklad aj ako obal na kvetináč! Uznajte sami, že takýto obal ihneď upúta pozornosť. Navyše ho s trochou fantázie môžete použiť aj ako obal na kmeň vianočného stromčeka!

Takýto štýlový obal na kvetináč istoiste upúta pozornosť, čo myslíte? Zdroj: Pinterest.com

Do kúpeľne na udržanie poriadku

Papierové vrece Le sac využijete aj v kúpeľni. Len pozor, nech sa vám nenamočí, je predsa len z papiera! Schováte do neho napríklad špinavé prádlo, špinavé alebo čisté uteráky, toaletný papier, alebo ho využite namiesto úložných boxov do poličky. Pokiaľ máte kúpeľňu zariadenú vo svetlých farbách s dôrazom na drevo, tak sa vám tam toto vrece bude dokonale hodiť.

Ani v kúpeľni sa nestratí! Zdroj: Pinterest.com

Variantov, ako toto trendy vrece využiť, je veľa. Vy si určite nájdete ten svoj a pokojne sa nám s ním môžete pochváliť na našom Instagrame #bellarosesk. Máte už doma jedno? Pridajte sa k nám a zaiste si ho zamilujete rovnako, ako my ♥

Krásny deň praje

MichaelaBella Rose

 

Zaujal vás vzhľad vreca? Pozrite si aj ostatné produkty tejto značky a trebárs vám niečo padne do oka ♥

Michaela Urbánková:
Mohlo by se vám líbít