X

Kto by sa len farieb bál?

Milujete veselé farbičky? Tak to Vás určite nadchne nová kolekcia riadu od značky Krasilnikoff, ktorá hrá všetkými farbami. Celá kolekcia je úžasne hravá a rozhodne je z čoho vyberať.

Nová kolekcia riad značky Krasilnikoff je veselá a hravá. Sami uvidíte, že Vám vyčarí úsmev na tvári. Všetky farby a vzory môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať a tvoriť tak úplne originálnu sadu riadu.

Ako najlepšie začať deň? Dobrými raňajkami a čajom alebo kávou z veselého hrnčeka. Je  oranžový, žltý, alebo červený?


Hrnček s nápisom „Keep smiling“ a čajová kanvicaBe happy!“ Sú dostatočne výrečné. Ich optimistický dizajn rozjasní aj pochmúrne ráno.

 


Optimistických hrnčekov s nápismi aj bez máme pre Vás pripravených veľa. 🙂

 

Tiež sa občas nestihnete naraňajkovať doma? Nevadí. Pribaľte si so sebou do práce cestovný porcelánový hrnček a vychutnajte si svoju rannú kávičku alebo čaj až tam.


Chystáte doma párty alebo napríklad rodinnú oslavu? Tak to sa Vám určite budú hodiť krásne farebné misky na chipsy. Buďte originálny a prekvapte Vašu návštevu párty plnú farieb.


Ani nemusíte organizovať párty, každý má niekedy chuť dať si napríklad pri sledovaní televízie niečo dobré, napríklad čerstvý popcorn. Z veselých misiek bude chutiť najlepšie.


Pozvite svojich známych na popoludňajší čaj, ku ktorému môžete servírovať nejaké dobré sušienky, najlepšie domácej výroby, v štýlovom porceláne.

 

Ak sa rozhodnete pre domácu výrobu sušienok, máme pre Vás jednu parádnu vecičku – porcelánové pečiatky na výrobu domácich sušienok. S takými sušienkami zaručene zažiarite! Do ich výroby môžete zapojiť aj deti a užijete si spoločne veľa zábavy. Domáce sušienky tiež môžete zabaliť do priehľadného celofánu a máte krásny darček.

Farebného riadu nie je nikdy dosť. Oživte svoj existujúci jedálenský servis ďalšími originálnymi farebnými kúskami.Budete mať doma ešte veselšie. 🙂

Soňa Šáliová:
Mohlo by se vám líbít