X

Hurá späť do školy!

Starostlivo ostrúhané pastelky poskladané v peračníku podľa farieb. Cvičebný úbor s cvičky v plátenom vrecku. Fronty v školskej jedálni a riadna dávka dukátových buchtičiek. Farebná aktovka s množstvom priehradiek na školské potreby (v ktorých potom mamička čas od času nachádzala zabudnutú desiatu). Rozvrh hodín s obľúbenou výtvarnou a nenávidenou matikou. Tešenie sa na veľkú prestávku. Dohadovanie sa, kto bude s kým sedieť. Žiacka plná falšovaných podpisov. Súťaže v zbere papiera a pomarančovej kôry.

Pamätáte sa, ako ste prežívali svoje detské školské roky?

Štýlová guma Monograph pre školákov

My na veľa školských zážitkov spomíname s láskou, ale niektoré by sme pokojne vynechali – napríklad také diktáty alebo pečienku s ryžou od prísnej pani kuchárky s igelitovou čiapočkou.

Aj keď už máte povinnú školskú dochádzku dávno za sebou, pre svoje deti môžete zariadiť tie najkrajšie prvé školské dni, a tým starším návrat do školských lavíc aspoň spríjemniť. Iste, diktáty a zlomky z rozvrhu síce nevymažete, ale s roztomilými školskými pomôckami ide všetko hneď lepšie od ruky.

A aby to nebolo ľúto nikomu z nás starších, máme na BellaRose veľa nádherných písacích a kancelárskych pomôcok a blokov, ktoré namiesto hodín v škole spríjemnia pracovné dni v kancelárii alebo prednášky na výške. A obzvlášť po návrate z dovolenky je každá maličkosť, ktorá zlepší náladu, poriadne dôležitá.

Veľká prestávka? Dobrú chuť!

Chlieb namazaný syrokrémom, na ktorý sa vždy lepil rozmočený obrúsok? Krásne krabičky z našej ponuky ponúkajú našťastie oveľa viac možností, čo za dobroty pripraviť deťom do školy. Rozmery roztomilej krabičky s líštičkou od sass & belle sú perfektné napríklad na domáci sendvič, müsli, ovocný šalát, drobnú sladkosť či mix orieškov. A to, že cez prestávku vyčarí úsmev na perách, je istota!

Roztomilá krabička na desiatu Fox

Píšte si, bude sa skúšať!

Nudné červeno-biele zošity so zažltnutými papierom, aké si pamätáme z detstva, už dávno neletia. Väčšia radosť deťom urobíte krásnym farebným zošitom s geometrickými tvarmi, so štýlovými bodkami alebo roztomilým obrázkom.

Veselý zošit GEO

Vodovky, temperky, paleta, štetce, skicár, plášť…

Výtvarným pomôckam bude dobre v parádnom kufríku s roztomilým obrázkom. A keď sa kufrík zafúľa od špinavých detských ručičiek? Bez problému, vďaka umývateľnému povrchu si s tým poradí obyčajná navlhčená utierka!

Boja sa vaše deti tmy a nechcú zaspávať samé? Veď čo keby sa zjavili strašidlá! S kufríkom od A Little Lovely Company sa strašidiel už báť nebudú – tento roztomilý duch bude skvelý kamarát.

Roztomilý detský kufrík Ghost

Aby sa pastelky nepolámali

Roztomilá panda alebo líštička od sass & belle sa postarajú, aby sa ceruzky a pastelky nepolámali a boli prehľadne po ruke. Uvidíte, že sa deti budú hneď do školy pripravovať radšej.

A taký peračník s veselým jednorožcom, dúhou a sladkými obláčikmi? Nebojte sa zaobstarať si ho aj pre vás – či už na ceruzky, riasenku a korektor alebo napríklad kľúče. V dámskej kabelke síce bude pôsobiť srandovne, ale nedá sa nič robiť – aj my dospelí v živote potrebujeme viac dúhy a jednorožcov!

 

Peračníky na písacie potreby

Mramor, mramor, mramor

Hoci by mnohí nás dospelých bez problému siahli aj po roztomilom panda peračníku, je tu motív, ktorý zaujme oveľa viac! Jedným z najobľúbenejších trendov poslednej doby z oblasti dizajnu je totiž bezpochyby vzor mramoru. Mramorové peračníky, obaly na telefón, ciferníky hodiniek, konferenčné stolíky, podnosy, hrnčeky… skrátka všetko v podobe luxusného kameňa. Ak ste mramorovému šialenstvu prepadli tak, ako my, marble zošitom, obalom na notebook či iPad a peračníkom na písacie potreby od značky Woouf! budete len ťažko odolávať.

Obal na iPad s mramorovým vzorom

Aj vy sa už tešíte na začiatok školského roka? 🙂

Krásny zvyšok prázdnin a pohodový návrat ku školským či pracovným povinnostiam praje

Markéta & Bella Rose

Michaela K:
Mohlo by se vám líbít