X

Čo je nové u Green Gate?

Pre všetkých  milovníkov dánskej značky Green Gate máme skvelú správu. Naskladnili sme novú kolekciu, ktorá do vášho domova vnesie ešte viac pohody a radosti.

Dánska značka Green Gate patrí k našim najobľúbenejším a s radosťou Vám predstavujeme jej novú kolekciu, ktorá Vás (ako vždy) zaručene očarí.

Poďte sa pokochať prekrásnymi bytovými doplnkami, textilnými novinkami a doplnkov do kuchyne.

Štýlové poháre

Hodili by sa Vám nové poháre na vodu? Čo by ste povedali na poháre posiate červenými alebo bielymi srdiečkami? No nie sú úchvatné?

 

 

 

 

 

 

 

 

Elegantné poháriky ozdobené výbrusmi potešia nielen milovníkov whisky. Zlatistý nápoj v nich bude pôsobiť neodolateľným dojmom.

 

Radi trávite večery s fľašou kvalitného vína? Pokiaľ už máte opozerané poháre na víno, nie je nič jednoduchšie než si zaobstarať nové. Prekrásne poháre s jemným brúseným dekorom srdiečka Vám iste vykúzlia úsmev na tvári.

 

Praktické a krásne podnosy

A na čom tieto kúzelné poháre servírovať? Skúste drevenú tácku v odtieni striebornej farby.
Poslúži aj ako originálna dekorácia.

 

Chcete potešiť niekoho blízkeho raňajkami až do postele? Nádherný podnos s kvetinovým motívom a zlatou linkou Vám s tým pomôže.

 

Romantické úložné dózy

Chýbajú Vám v kuchyni dózy na suché potraviny? Plechové dózy s okúzľujúcimi motívmi sa budú krásne vynímať na poličke aj na kuchynskej linke. 

 

Roztomilé mini dozičky so stužkou na zavesenie využijete na uloženie drobností a Vašich pokladov.

 

Romantika v spálni

Spálňu zas skvelo oživí prešívaný obojstranný prehoz. Môžte ho použiť nielen ako prehoz cez posteľ, ale aj ako ľahkú prikrývku. Predovšetkým v lete sa pod ňou bude spať ako v bavlnke.

 

A nakoniec jedna novinka pre milovníkov koní a vintage štýlu. Prekrásny drevený koník s výraznou patinou sa stane úchvatným bytovým doplnkom nielen v obývacej izbe. Môžete ním potešiť aj Vaše deti. V detskej izbičke na poličke, komode alebo stolčeku sa mu bude určite páčiť. Už vidíte tie rozžiarené očičká Vašich detí? : )

 

Všetky výrobky Green Gate nájdete na tomto mieste.

Potešte seba alebo svojich blízkych novinkami od Green Gate. Rozhodne je z čoho si vybrať.

 

Soňa Šáliová:
Mohlo by se vám líbít